Vijesti

02.03.2018
Plaćanje pretplate bitcoin cashom (BCH)
Ukoliko pretplatu želite platiti kriptovalutom - od sada to možete napraviti bitcoin cashom (BCH) ali ne i bitcoinom (BTC ili bitcoin core). Bitcoin je dugo vremena bio jedina relevantna kriptovaluta te je imao niske transakcijske troškove ali to se u zadnjih godinu dana promijenilo. Cijena slanja bitcoina u nekim trenutcima dostizala je i 100 kn što je nama neprihvatljivo s obzirom na cijenu naše pretplate. Bitcoin se prošlog ljeta podijelio na bitcoin cash (BCH) i bitcoin core (BTC) zbog razmimoilaženja u vizijama daljnjeg razvoja. Cijena slanja bitcoin casha ne prelazi desetak lipa i trebala bi kroz dogledno vrijeme i ostati tako niska.

Gotovo svi važniji novčanici za kriptovalute i burze koji podržavaju bitcoin core, podržavaju i bitcoin cash pa prelazak na drugu valutu plaćanja nebi trebao predstavljati problem za one koji pretplatu žele plaćati kriptovalutom.

10.01.2018
Stock split dionica PLAG
Portfelji koji sadrže dionice PLAG-R-A i PLAG-P-A biti će automatski podešeni za korporativnu akciju stock-splita (4:1) danas ili sutra. Također će biti podešeni i grafovi za cijene dionica te prinos u Naj portfelju.
02.01.2018
Počele prijave za NAJ portfelj 2018.
Počele su prijave za NAJ portfelj 2018. i traju do 25.1.2018. Pravila su ista kao i prošle godine - pobjeđuje portfelj s najvećim prinosom na kraju godine. Prijavite se ovdje!
31.03.2017
m.mojedionice.com - mobilne poslovne vijesti
Na adresi m.mojedionice.com možete pratiti poslovne vijesti prilagođene mobilnim telefonima. Dostupne su vijesti iz Poslovnog dnevnika kao i članci sa Eclectica bloga Nenada Bakića.
10.01.2017
Unutardnevne transakcije i izračun poreza na kapitalnu dobit
Ukoliko želite točan izračun poreza na kapitalnu dobit, trebate unijeti i unutardnevne transakcije istom dionicom ukoliko su one realizirane po različitim cijenama. Budući da je bitan redoslijed transakcija - transakcije unosite ili redom kako su izvršene na burzi ili (bolje) da dodatno nakon datuma unesete i vrijeme izvršenja transakcije.

Izračun realizirane dobiti po FIFO metodi i poreza na kapitalnu dobit je dostupan samo pretplatnicima.

22.12.2016
Izračun poreza na realiziranu kapitalnu dobit
Dodana je mogućnost izračuna realizirane dobiti prema FIFO metodi, te poreza na kapitalnu dobit. Iz izbornika Portfelj - Statistika vrijednosti portfelja izaberite Realizirana dobit i izračun poreza. Izračun je dostupan samo pretplatnicima.
22.12.2016
Sretan Božić i Nova godina!
Svim korisnicima našeg portala želimo sretan Božić te uspješnu i sretnu Novu godinu.
05.11.2016
Osvježavanje top 10 dioničara
Stanje dioničara na dan 4.11.2016. (petak) biti će zbog tehničkih razloga osvježeno u ponedjeljak 7.11. - vjerovatno tijekom jutra.
14.10.2016
Spajanje dionice DELT-R-A
S obzirom da je došlo do spajanja 104 dionice DELT-R-A u jednu dionicu DELT-R-A, oni koji imaju tu dionicu u portfelju trebali bi podesiti svoje portfelje. Promjena se neće automatski napraviti u portfelju. Predlažemo da napravite transakciju prodaje svih dionica DELT-R-A na datum 10.10. (zadnji dan trgovanja prije spajanja) i napravite transakciju kupnje nove količine na datum 11.10.  
27.07.2016
Promjene dioničara - novi način prikaza
Izmijenjen je način prikaza zadnjih promjena dioničara na način da se sada umjesto zadnja 3 datuma stanja top 10 dioničara prikazuju zadnja 3 datuma s promjenama stanja dioničara.

Uočili smo da link Dionice-Promjene dioničara - skupno za sve dionice > ne radi - to će biti ispravljeno tokom dana.
Stranica:     1/6  >   Zadnja
Copyright © 2008-2018 Uvjeti korištenja   Kontakt Facebook