FIMA Plus

News

07/11/2019
Želite povećati prodaju vašeg poduzeća kroz nova tržišta globalno te svejedno primati HRK na bankovni račun?

Implementacijom FIMA Paya prihvatiti kriptovalute kao što su bitcoin (BTC), bitcoin cash (BTH), ether (ETH) i litecoin (LTC) nikad nije bilo lakše. Izbjegnite rizike volatilnosti i likvidnosti kriptovaluta te primajte kriptovalute promijenjene u kune izravno na bankovni račun poduzeća.

Detaljnije o FIMA Pay usluzi

11/20/2018
Stock screener dostupan samo pretplatnicima
Stock screener je od sada dostupan samo pretplatnicima. Do sada je registriranim korisnicima bio dostupan određen skup pokazatelja u stock screeneru ali zbog jednostavnosti održavanja i želje za većom razlikom između naprednijih funkcija i onih uobičajenih uveli smo navedeno ograničenje. Za korisnike koji žele postati pretplatnici uskoro ćemo pripremiti prigodni popust na pretplatu.
03/02/2018
Plaćanje pretplate bitcoin cashom (BCH)
Ukoliko pretplatu želite platiti kriptovalutom - od sada to možete napraviti bitcoin cashom (BCH) ali ne i bitcoinom (BTC ili bitcoin core). Bitcoin je dugo vremena bio jedina relevantna kriptovaluta te je imao niske transakcijske troškove ali to se u zadnjih godinu dana promijenilo. Cijena slanja bitcoina u nekim trenutcima dostizala je i 100 kn što je nama neprihvatljivo s obzirom na cijenu naše pretplate. Bitcoin se prošlog ljeta podijelio na bitcoin cash (BCH) i bitcoin core (BTC) zbog razmimoilaženja u vizijama daljnjeg razvoja. Cijena slanja bitcoin casha ne prelazi desetak lipa i trebala bi kroz dogledno vrijeme i ostati tako niska.

Gotovo svi važniji novčanici za kriptovalute i burze koji podržavaju bitcoin core, podržavaju i bitcoin cash pa prelazak na drugu valutu plaćanja nebi trebao predstavljati problem za one koji pretplatu žele plaćati kriptovalutom.

01/10/2018
Stock split dionica PLAG
Portfelji koji sadrže dionice PLAG-R-A i PLAG-P-A biti će automatski podešeni za korporativnu akciju stock-splita (4:1) danas ili sutra. Također će biti podešeni i grafovi za cijene dionica te prinos u Naj portfelju.
01/02/2018
Počele prijave za NAJ portfelj 2018.
Počele su prijave za NAJ portfelj 2018. i traju do 25.1.2018. Pravila su ista kao i prošle godine - pobjeđuje portfelj s najvećim prinosom na kraju godine. Prijavite se ovdje!
03/31/2017
m.mojedionice.com - mobilne poslovne vijesti
Na adresi m.mojedionice.com možete pratiti poslovne vijesti prilagođene mobilnim telefonima. Dostupne su vijesti iz Poslovnog dnevnika kao i članci sa Eclectica bloga Nenada Bakića.
01/10/2017
Unutardnevne transakcije i izračun poreza na kapitalnu dobit
Ukoliko želite točan izračun poreza na kapitalnu dobit, trebate unijeti i unutardnevne transakcije istom dionicom ukoliko su one realizirane po različitim cijenama. Budući da je bitan redoslijed transakcija - transakcije unosite ili redom kako su izvršene na burzi ili (bolje) da dodatno nakon datuma unesete i vrijeme izvršenja transakcije.

Izračun realizirane dobiti po FIFO metodi i poreza na kapitalnu dobit je dostupan samo pretplatnicima.

12/22/2016
Izračun poreza na realiziranu kapitalnu dobit
Dodana je mogućnost izračuna realizirane dobiti prema FIFO metodi, te poreza na kapitalnu dobit. Iz izbornika Portfelj - Statistika vrijednosti portfelja izaberite Realizirana dobit i izračun poreza. Izračun je dostupan samo pretplatnicima.
12/22/2016
Sretan Božić i Nova godina!
Svim korisnicima našeg portala želimo sretan Božić te uspješnu i sretnu Novu godinu.
11/05/2016
Osvježavanje top 10 dioničara
Stanje dioničara na dan 4.11.2016. (petak) biti će zbog tehničkih razloga osvježeno u ponedjeljak 7.11. - vjerovatno tijekom jutra.
Page:     1/7  >   Last
MojeDionice.com SPONSOR:
bitcoin.hr - crypto prices from trusted exchanges
Copyright © 2008-2019 Terms   Contact Facebook